Soğanlı Mah. Kemal Sunal Cad. Habib Özhan Sk. No:7/1 Bahçelievler/İstanbul 0212 547 00 97 ersayolmesrubat@hotmail.com

Hakkımızda

Anasayfa Hakkımızda
Hakkımızda

1994 yılında Erol Yılmaz tarafından Zeytinburnu'nda kurulan Ersa Meşrubat, mütevazı başlangıcından itibaren büyüme ve gelişme yolunda emin adımlarla ilerleyen bir başarı hikayesidir. Erol Yılmaz, 1971 yılından beri meşrubat dağıtımı sektöründe kazandığı tecrübe ve bilgi birikimi ile Ersa Meşrubat'ı kurarak sektörde yeni bir soluk getirmiştir.

İlk etapta sadece iki kamyon ve beş personel ile su, soda ve kola dağıtımı gerçekleştiren şirketimiz, kısa sürede müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir. Erol Yılmaz'ın vizyoner liderliği sayesinde, 1998 yılında Coca-Cola bayiliğini alarak büyük bir başarıya imza atan Ersa Meşrubat, sektördeki konumunu daha da güçlendirmiştir.

Ersa Meşrubat, yalnızca bir dağıtım şirketi olmanın ötesine geçerek müşteri odaklı hizmet anlayışını benimsemiştir. Kurulduğumuz günden bu yana kaliteli ürün ve hizmet sunma misyonumuzla hareket ediyoruz. Çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve profesyonel hizmet anlayışları ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı başardık.

Zaman içerisinde büyüyen araç filomuz ve genişleyen personel kadromuz ile hizmet ağımızı genişlettik. Sadece Zeytinburnu'nda değil, İstanbul genelinde etkin bir dağıtım ağı kurarak daha fazla müşteriye ulaştık. Müşteri ilişkilerinde sağladığımız güven ve süreklilik, bize sektörde saygın bir yer kazandırdı.

Sürdürülebilir büyüme stratejimizle, teknolojik yeniliklere ve sektördeki gelişmelere ayak uydurarak hizmet kalitemizi sürekli olarak artırıyoruz. Dağıtım süreçlerimizde verimliliği artırmak ve çevresel etkileri en aza indirmek için modern lojistik çözümleri benimsiyoruz.

Geleceğe yönelik hedeflerimiz arasında, hizmet ağımızı daha da genişleterek, ürün yelpazemizi çeşitlendirmek ve sektördeki lider konumumuzu pekiştirmek bulunmaktadır. Erol Yılmaz’ın ilke ve değerlerine sadık kalarak, yenilikçi yaklaşımlarımızla sektöre yön vermeye devam edeceğiz.

Ersa Meşrubat olarak, köklü geçmişimizden aldığımız güç ve geleceğe yönelik vizyonumuzla, müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmanın gururunu yaşıyoruz. Siz değerli müşterilerimizin güveni ve desteğiyle, daha büyük başarılara imza atmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

0212 547 00 97
CANLI DESTEK Yetkili
Destek - 0 533 739 72 95
Muhasebe
Destek - 0 533 637 29 92
Mehmet KURU BAKIRKÖY
Destek - 0 533 739 72 85
RAHİM SÖNMEZ ZEYTİNBURNU
Destek - 0 530 525 47 07
RAHİM SÖNMEZ YEŞİLKÖY+FLORYA
Destek - 0 533 314 14 03

İletişim

Soğanlı Mah. Kemal Sunal Cad. Habib Özhan Sk. No:7/1 Bahçelievler/İstanbul

ersayolmesrubat@hotmail.com

0212 547 00 97

© 2024 www.ersamesrubat.com Tüm Hakları Saklıdır